Manažer dohledového centra (PCO) - Praha - OZP

  • Služební automobil. Praxe v oboru min. 5 let. Mzdu Vám rádi sdělíme při osobním kontaktu.

Benefity

  • Nadstandardní fixní příjem
  • Služební automobil, notebook a telefon
  • Školení a vzdělávací kurzy
  • Zajímavé mzdové odměny v návaznosti k dosahovaným výsledkům
  • Neomezený vstup do wellness a fitness Vltavan Sport

Náplň práce

Hledáme do našeho týmu nového kolegu na pozici Manažera Pultu centrální ochrany a technologických zakázek. Popis činnosti: Realizace monitorovacích služeb a řízení našeho vlastního dohledového centra s pultem centralizované ochrany. Zodpovědnost za provoz dohledového centra. Přímá podpora pro zakázky, které využívají vlastní informační systém D.I.SEVEN Elektronická vrátnice. Tyto činnosti zahrnují například: Vedení střediska PCO. Vedení týmu operátorů a výjezdové skupiny – 14 pracovníků. Zajištění non-stop provozu pracovišť. Návrhy, projektování a zajištění realizace instalací bezpečnostních technologií pro zákazníky D.I.SEVEN. Nedílnou součástí náplně práce je vypracování základní projektové dokumentace potřebné pro přípravu a realizaci bezpečnostně technologických zakázek. Následná koordinace a dozor při realizaci. Kontrola a rozvoj aktivních zakázek. Součástí projektové přípravy je mimo jiné: Zjištění a posouzení situace přímo na objektu zákazníka. Návrh řešení ve formě zakreslení potřebných technologií do situačního plánu objektu. Popsání a specifikace procesů, které na zakázce probíhají. Vytvoření kusovníku/rozpočtu pro technologie, které zakázka vyžaduje. Komunikace se zákazníky a dodavateli - smluvní administrativa. Přímá podpora pro zakázky, které využívají vlastní informační systém D.I.SEVEN Elektronická vrátnice. To znamená např. komunikace s provozními manažery daných zakázek. Pro dojíždění do pracovní lokality můžete využívat služební automobil. Práci budete vykonávat v centrále společnosti D.I.SEVEN, a.s. na pracovišti v Řitce. Adresa: Mníšek pod Brdy 1526, PSČ 252 10 Budova je u dálnice D4 - Sjezd 14 km / Řitka

Nabízíme

  • - Prostor pro rozvoj kariéry - možnost odborného a osobního růstu <br> - Práci v příjemném pracovním prostředí<br> - Motivující mzdové ohodnocení<br> - Služební vůz<br> - Zázemí stabilní společnosti

Vhodné pro skupinu OZP

  • Ostatní

Informace o pozici

Nabízená pozice:
Manažer dohledového centra (PCO)
Směnnost:
jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:
HPP
Minimální vzdělání:
středoškolské s maturitou + 5 let praxe v oboru
Nástup:
ihned
Pracovní poměr:
na dobu neurčitou

Kontaktní informace

Email: mosnicka@zijushandicapem.cz
Tel: 601 39 19 11

Kontaktní formulář

* Povinné položky

Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu životopisných dat uvedených v zaslaném životopise týmu portálu Žiju s handicapem dáváte souhlas k jejich zpracování a uchování v personální databázi na dobu do odvolání Vašeho souhlasu za účelem získání zaměstnání pro Vaši osobu. Současně tím potvrzujete, že osobní údaje uvedené v zaslaném životopise jsou pravdivé a přesné.

Žiju s handicapem

Žiju s handicapem

I s handicapem lze žít plnohodnotný život a docílit velkých věcí. 

Přinášíme Vám zajímavé články a rozhovory, ale nejen to. Hlavně chceme podporovat Vás a Vaše aktivity! Buďte aktivní a založte si svůj blog.

Oslovte svou prezentací možné sponzory, nebo se zapojte jako sponzor a pomozte handicapovaným splnit jejich sen.

www.zijushandicapem.cz

Tomáš Mošnička - mistr ČR v handbike

  • Tomáš Mošnička je od roku 1995 na invalidním vozíku po úrazu páteře při motocyklových závodech
  • Záliby: sport, motorky a rybaření.

O projektu

Pomáháme lidem s handicapem:

  • najít lepší zaměstnání
  • najít zaměstnání v blízkosti jejich domova
  • jednáme o možných příspěvcích na dopravu a dalších benefitech

Snažíme se lidem s handicapem najít lepší zaměstnání. V první řadě se snažíme o to, aby lidé s handicapem nemuseli za prací dojíždět a pracovali blízko svého domova. Pokud to z nějakého důvodu není možné, jednáme se zaměstnavatelem a daří se nám sjednávat příspěvek na dopravu a další benefity.

Partneři projektu

Osobně jednáme s konkrétními společnostmi.

Další pracovní nabídky poskytují:

Úřad práce ČRčerpáme také z databáze ÚP ČR

 

Jooble Nabídky práce pro OZP